Asker 2023

Atletiske Asker!

For aller første gang var Barnas skileker på plass i Asker og Føyka stadion. Her var det preppede løyper, med skarpe svinger og langt oppløp, perfekt for fart og morro.

Sammen med Asker skiklubb var alt lagt til rette for et fantastisk arrangement på en herlig mandag! I snaue 3 minusgrader, på en flombelyst stadion, med skyer som lå lavt, skrek arenaen etter folk når crewet ankom stadion klokken 14:45.

I løpet av en snau time var riggen satt opp og klar for å ta i mot alle de glade barna som ventet i spenning på årets happening på Føyka stadion. Oppe ved kiosken ble det delt ut startnumre, samtidig som vafler ble stekt til røra spruta.

Omkring 200 barn hadde i det klokken passerte 17:50 hentet ut startnumre, og sto klare til start under Salomon-bua som markerte startområdet. Ivrige som få andre sleit barna med tålmodighetsprøven, som var å vente med starten til startskuddet skulle gå. Heldigvis er det fremdeles slik at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

Først ut var grønt startnummer, de skulle gå én hel runde innenfor friidrettsbanen: 300m! I et voldsomt tempo var runden unnagjort før man rakk å snu seg til målområdet. Videre var det blått startnummer, de gikk samme løype men med én ekstra sløyfe: 500m! Til slutt var gult startnummer, som var så heldige at de fikk hele to ekstra sløyfer på sin runde: 800m! Vel gått i mål var det slitne deltakere som hadde gitt absolutt alt på rundene sine. Flotte premier ventet til samtlige deltakere.

Tusen takk for et helt supert arrangement Asker, og ikke minst til Asker skiklubb som dagens medarrangør. Våre trofaste og fantastiske sponsorer, Joker og Salomon, skal selvfølgelig også takkes! Vi håper vi sees ved en senere anledning.