Asker 2024

Asker, Asker, Asker!

I år igjen fant barnas skileker veien til Asker, og fantastiske Føyka stadion. Løypene var nøye preparerte, med utfordrende svinger og et langstrakt oppløp som inviterte til høy fart og stor glede. På den store gressbanen som for øyeblikket var dekt av over en meter med snø, var det kjørt opp ulike traseer, hvor den lengste målte hele 800 meter.

Sammen med god hjelp fra Asker skiklubb lå alt til rette for et minneverdig arrangement på en herlig onsdag! Det var en kald vinterdag denne onsdagen, men det viste seg at det skulle mer til for å stoppe de over 240 ivrige deltakerne i Asker.

Drøye timen etter ankomst var alt klart for å ønske velkommen til de entusiastiske barna som gledet seg til årets begivenhet på Føyka stadion. Samtidig som deltakerne strømmet til, ble vaflene produsert i masseantall. Det er nok ingen overdrivelse om vi sier at det luktet vafler i hele Asker, nok til alle innbyggerne er vi hvertfall ikke i tvil om at det var.

Starten den gikk klokken 18:00, der grønt startnummer var først ut. Denne gjengen skulle gå én hel runde innenfor friidrettsbanen: 300m! I et voldsomt tempo gjorde de unna runden før noen rakk å snu seg til målområdet. Videre var det blått startnummer, de gikk samme løype men med én ekstra sløyfe: 500m! Til slutt var gult startnummer, som var så heldige at de fikk hele to ekstra sløyfer på sin runde: 800m! Vel fremme i mål var det slitne deltakere som hadde gitt absolutt alt på rundene sine. Flotte premier ventet til samtlige deltakere. Èn heldig deltaker fant gullbillett i sin premiepose, og denne heldige personen vant en Xplora X6 play smartklokke. Mange misunnelige ansikter fikk øye på gullbilletten, kanskje er det nettopp de som vinner neste gang.

Tusen takk for et strålende arrangement Asker, og takk for hjelpen Asker skiklubb! Og ikke minst, takk til våre trofaste og solide sponsorer, Joker, Salomon og Xplora! Tusen takk for oss, tusen takk for oppmøte! Håper vi sees igjen ved en senere anledning.