Bærum 2024

Brilliante Bærum

Igjen har Barnas skileker gjort sitt inntog i vakre Bærum, med Vestmarka ski- og skiskytterstadion som strålende vertskap. Med solen som vår trofaste følgesvenn og løypene proffpreparerte, var alt klart for en strålende skidag sammen med Bærum Skiklubb og Jardar IL. 300 glade barn fylte arenaen med liv og latter, klare for en dag med ski og moro.

Medarrangørenes innsats sørget for at stadion var perfekt klargjort. Barna brukte tiden godt, utforsket de spennende løypene med motbakker, flater og nedoverbakker. Den bratte bakken ble en lek for de unge skiløperne, og ble naturligvis prøvekjørt flere ganger før starten gikk.

Da startskuddet gikk, var det de grønnkledde som først la ut i løypa. Hvert stavtak var et bevis på barnas iver og styrke. Blågruppen tok deretter over, og viste en imponerende energi i motbakken, en prestasjon som fylte alle med beundring.

De gulkledde ventet spent på sin tur, og ved startskuddet var det et mangfold av stiler som kom til syne. Med fart og finesse tok de seg over bakketoppen og inn mot målområdet. Bremsene måtte til og med testes for å stoppe i tide til premieutdelingen – en hendelse ingen ønsket å gå glipp av!

En stor takk til Bærum for en fantastisk skidag! Bærum Skiklubb og Jardar IL fortjener ekstra ros for deres uvurderlige innsats. Joker, Explora og Salomon, takk for at dere gjør disse skidagene mulige. Og en spesiell takk til Sport 1 Verket for deres lokale støtte. Dette var virkelig en dag der skiglede sto i sentrum, og vi gleder oss allerede til neste gang!