Bærum 2022

Baluba i Bærum!

For første gang besøkte Barnas skileker Bærum og flotte Vestmarka ski- og skiskytterstadion. Jardar IL, Bærum skiklubb og den nydelige arenaen gjorde seg klare for å arrangere skirenn for hele 196 forhåndspåmeldte. Startnumrene ble omtrent revet ut av påmeldingsteltet og da ungene gjorde seg klare til dyst, viste antall påmeldte over 230! For et oppmøte!

Bærum skiklubb og Jardar IL stilte med vanvittige mengder pågangsmot og engasjement – skifesten kunne bare ende i suksess! Klokken 14.00 satte kidsa med grønne startnumre i gang. En 300 meter lang løype med kule svinger og kupert terreng ventet de grønnkledde. En etter en suste de i mål og både premier og diplom ventet de langrennsglade kidsa! Da alle de grønnkledde hadde krysset målstreken ble alle kidsa med gule startnumre sendt ut på sin runde. Her så man at teknikken satt! Diagonalgang, skøyting, staking og sladding er bare noen av teknikkene de gulkledde briljerte med. Det satt standaren for den blå gruppen som skulle gå den lengste løypa. Årets største felt satte ut av startblokkene og for en fart vi ble vitne til. De blå draktene kom som missiler inn mot mål og Vestmarka fikk se hva balanse og fartsfølelse er i praksis, for en gjeng!

Selvfølgelig var vi heldige med været. Sol, store smil, engasjerte foreldre og arrangører, nydelig preparerte løyper og en stemning Lørdagen verdig! Da premieposene var åpnet og sjekket ut, var det til og med to ekstra heldige kids som hadde funnet en gullbillett hver. Disse hadde vunnet en ekstra staselig premie fra Salomon. Denne dagen hadde altså alt!

Tusen takk for oss Bærum, dere kan virkelig lage skifest og baluba! En ekstra takk til Jardar IL og Bærum skiklubb for virkelig god innsats og hjelp før, under og etter arrangementet! Selvfølgelig en stor takk også til våre øvrige samarbeidspartnere og sponsorer som gjør at det er mulig å bidra til rekruttering i langrennssporten og et vanvittig tilbud til alle skiglade kids, helt gratis!