Brandval 2022

Bravissimo Brandval!

Vi kan krysse av 6. mars i kalenderen, og Barnas skileker har endt opp på Nordlyshytta. I fantastiske omgivelser skulle skilekene i dag arrangeres. En majestetisk plass rundt et islagt vann, med åpen café og sola på sitt høyeste, lå alt til rette for et heidundranes skirenn.

Klokken hadde ikke passert 12:15 før arenaen sto klar og vi var klare for å ta i mot dagens unge håpefulle. På den fantastiske arenaen strømmet de første deltakerne til arenaen i det klokken passerte 13:00. Med flott temperatur var eneste problemet som kunne oppstå problemer med festet og/eller gliden. Det ble derimot ikke et problem for de aller fleste. Heldige var derimot de som var mer uheldige, for de fikk låne flotte felleski for barn levert av Salomon.

Starten for grønt startnummer gikk av gårde presist klokken 14:00, og i et heftig tempo forserte de grønne deltakerne sin løype. Blide og fornøyde kom de grønne inn til mål, og skulle motta flotte premier. Like etter var det egentlig klart for gult startnummer, men her var det ingen som stilte, da alle de resterende valgte blått! Til slutt skulle de blå ut på sin runde. Det var mange tøffe metere som skulle beseires før samtlige deltakere hadde passert mål.

I mål fikk deltakerne som nevnt flotte premier. En heldig deltaker fikk også med seg en flott ekstrapremie levert av Salomon, som følge av en gullbillett i premieposen!

Tusen hjertelig takk for oss Brandval, dere var helt fantastiske! Vi håper vi sees til neste år, eller kanskje allerede til sommeren med Tour of Norway for kids!