Brandval 2023

Brrrrrrrr Brandval!

Kalenderen viser 22. Januar og Barnas skileker har endelig tatt turen til Brandval igjen. I strak motsetning til fjoråret, hvor det var sol og varmt, skulle vi i bitende kulde få arenaen opp i en voldsom fart.

Klokken gikk fort, og før vi rakk å si «Barnas skileker er best», var arenaen ved god hjelp fra fra de lokale, klar for å ta imot alle de unge deltakerne! Da klokken passerte 13:00 var flere ivrige deltakere allerede på plass for å teste ski, løyper og form. I bitende kulde strømmet deltakerne til, hvor også politiet tok turen for å godkjenne løypene, og ikke minst heie på de unge håpefulle.

Grunnet lav temperatur ble det en noe annerledes start enn hva vi vanligvis benytter oss av i Barnas skileker. For å unngå at deltakerne skulle stivne helt, ble det kjørt fellesstart med et lite minutt mellom hver klasse. 14:00 var det klart for den aller første starten. Først ut var gul, som gikk den lengste løype. Like etter fulgte blå, før grønn gikk sist ut av startblokka.

I et forrykende tempo ble meter på meter lagt ned, og etter rå innsats kunne deltakerne passere målstreken med god samvittighet. I mål ventet mange glade foreldre, men viktigst av alt: premier til samtlige!

Tusen takk for et flott arrangementet Brandval, håper vi sees ved senere anledninger!