Budor 2022

Bra dag på Budor!

Da var dagen endelig her, og den 5. mars sto Budor for tur i kalenderen til Barnas skileker. I et nydelig vær skulle arenaen settes opp i en fei, og ca. 100 barn skulle ankomme arenaen for å gå sitt livs løp.

Med så mange blide og skiklare barn var det lite som kunne drepe stemningen og skifesten. Sånn holdt det seg også hele dagen her på Budor.

Klokken 13 sharp ble de første deltakerne sendt av gårde på sin runde. Grønt startnummer briljerte på sin runde her i dette flotte været på en aldeles flott plass!

Med lyden av rungende kubjeller kunne samtlige deltakere passere målstreken med et adrenalinnivå høyere enn noen gang før. I mål ventet flott premier til alle sammen, for her hos Barnas skileker er alle sammen vinnere, og alle skal få premie!

Videre var det både gult og blått sin tur til senere å beseire den seige løype det var lagt opp til for dagen. Etter iherdig innsats fra også disse var de ingen unntak på mottakelse av premie, alle sammen fikk! To personer var også ekstremt heldige i dag, faktisk mer heldige enn de som vinner V75 på lørdag. De to fant nemlig en spesiallaget gullbillett i premieposen sin, og med den fikk de helt egne premier levert av vår flotte sponsor, Salomon.

Vi takker for en flott dag og et flott arrangment, kanskje vi sees allerede til sommeren;)