Budor 2023

Blås-bort dag på nydelige Budor!

Tidlig på denne lørdags morgenen, hvertfall i hyttefelt på fjellet, kom vi frem til Budor. I Planica skulle det være kombinert, hopp og langrenn på programmet, på Budor kjørte vi skilek, så der er alt lov så lenge det er moro og hensynsfullt!

Vi ble kjent med Budor i fjor, et vinterparadis badet i solskinn, med masse glade deltakere, herlig hjelp og suverene publikummere på en eksotisk arena. Vi var såpass ivrige på et gjensyn at vi ikke klarte å vente et helt år, men kom en uke tidligere enn i fjor.

De gode minnene fra i fjor viste seg og stemme, nok en gang ble vi møtt av en Budor badet i sol. I tillegg hadde noen satt viftene på maks, så det skulle bli en skikkelig vindfull dag!

Etter mye moro var arenaen oppe, og plutselig var det en kø til påmeldingen, for her hadde utrolige 309 unger funnet veien med familiene sine, og det var skikkelig stas!

Med så mange blide og skiklare barn var det lite som kunne drepe stemningen og skifesten. Sånn holdt det seg også hele dagen her på Budor.

Presis klokken 13.00, fremdeles med solen høyt på himmelen, ble de første deltakerne sendt av gårde på sin runde. Grønt startnummer ble blåst avgående, og briljerte på sin runde her i dette flotte været i en løype totalt kledd i vinterdrakt.

Den umiskjennelige lyden av kubjeller vi ble så godt kjent med i fjor lot vente på seg, de hadde nemlig tatt turen til Planica. Publikum sørget allikevel for et rungende leven, så samtlige deltakere passerte målstreken med et enormt spenningsnivå. I mål ventet flotte premier til alle sammen, for her hos Barnas skileker er alle sammen vinnere, og alle skal få premie! Ikke nok med det, Bolleland hadde også funnet frem masse boller og varm toddy til alle våre skihelter.

Videre var det både gult og blått sin tur til senere å beseire den seige løype det var lagt opp til for dagen. Etter iherdig innsats fra også disse var de ingen unntak på mottakelse av premie, alle sammen fikk! Noen deltakere var også i dag ekstra heldige, og kunne grave frem vaskekte gullbiletter fra Premieposen. Gullbilletten innløses mot spesialpremie fra Salomon, og plutselig var en ny, gledens dag ved veis ende.

Vi takker for en flott dag og et flott arrangment, og gleder oss allerede til neste år!