Budor 2024

Tåkefylt eventyr på magiske Budor!

På denne søndags morgenen, dypt inne i hytteområdene, ankom vi Budor til et helt annet scenario enn forventet. Borte var solskinnet og vinden fra i fjor, erstattet av en tett tåke og lett snøfall som la et mystisk teppe over landskapet. På Budor var det ikke kombinert, hopp, og langrenn som på Planica, men skilek hvor alt er tillatt så lenge det er gøy og trygt!

Vårt kjærlighetsforhold med Budor startet i 2022, et sted hvor solen strålte over en eksotisk arena full av liv og glede. Vår utålmodighet førte oss tilbake tidligere enn forventet, håpefull om et gjensyn med fjorårets strålende forhold.

Men i stedet for sol, ble vi møtt av en tåkefylt dag, med snøflak som danset i luften, som skapte en magisk atmosfære rundt oss. Det var som om Budor hadde kledd seg i en ny, mystisk drakt for anledningen, og forvandlet arenaen til et vinterlandskap hentet fra en eventyrbok.

Til tross for været, var oppmøtet fenomenalt med rundt 250 entusiastiske barn som sammen med sine familier skapte en stemning som lyset opp den tåkefylte dagen. Stemningen var upåklagelig, og skifesten var i gang!

Klokken 13.00, med landskapet skjult under et teppe av tåke og lett snø, startet vi de første deltakerne. Grønt startnummer tok utfordringen på strak arm, og viste imponerende ferdigheter i løypene som nå var omfavnet av vinterens ro.

Selv uten den kjente klangen av kubjeller, klarte publikum å fylle området med en energi og entusiasme som løftet spenningsnivået til nye høyder. Ved målgang ventet premiene trofast på hver eneste deltaker, for i Barnas skileker er vi alle vinnere.

Blant dagens skatter fant en heldig sjel gullbillett i premieposen sin, og med det ble deltakeren den heldige mottakeren av en Xplora smartklokke.

Vi tar dagen med et hjertelig sukk, takk for et eventyrlig arrangement, vi ser allerede frem til neste års magi på Budor, uansett hva værgudene måtte bringe! Tusen takk for hjelpen med dagens arrangement Løiten Allmenning. Også en stor takk til sponsorene våre Joker, Salomon og Xplora.