Dagali 2022

I dag har vi blitt invitert til Joker Dagali, en flott butikk med idyllisk beliggenhet mellom Rødberg og Geilo.

Vi ble møtt av en stor tråkkemaskin på parkeringen til Joker Dagali, diskuterte trasé i 45 sekunder, så brølte dieselmotoren og satt fart. På null komma svisj var det trikkeskinner og skøytespor på totalt 7,5 meters bredde i den enorme bakgården til butikken. Det er stas!

Når vi hadde dekket ferdig til skifest strømmet deltakerne til, og kunne glede seg over alt som møtte de. Her var det sveler i anmarks, pølser på bålpanne, fersk bakst, kaffe og saft. Sola tittet også innom, og satte prikken over i’en på en ellers perfekt vinterdag.

Løypa ble raskt en favoritt blant både deltakere og publikummere, her kunne en følge de unge håpefulle hele 360 grader fra alle kanter. Høyresvingene gikk unna i en fei, og straks var starten et faktum.

Hele tre klasser kjempet seg gjennom løypa denne fantastiske lørdagen, de med grønt startnummer tok en runde, de med gult valgte å gå to, og de blåkledde gav seg ikke før de hadde gjort hele tre sirkler i den flotte løypa. Publikum leverte voldsomt fra sidelinjen, og heiet frem så det sang i ørene.

Dagali altså, hvilken plass! Her fikk alle deltakerne premier, og i tillegg saft, pølse eller svele. Det var nesten så smilene gikk rundt på alle vi møtte, og det gjorde de på oss også.

Joker Dagali leverte en heidundranes fest, vi håper vi sees igjen! Tusen millioner takk for i dag, alle deltakere, frivillige, publikummere, og spesielt Joker Dagali!