Dalen 2023

Dynamitt i Dalen!

Da var Barnas skileker endelig tilbake i Dalen! Her var løypene nypreparerte med en monsterbakke! Sammen med Tokke IL og Joker var det mye som tydet på at dette skulle bli et fantastisk arrangement, noe det definitivt ble. Bare på en kort time var riggen oppe, og vi ble nødt til å sitte spente og vente på barna.

Allerede en time før start, strømmer det på med ivrige skiløpere som ønsket å bruke hele dagen i løypen. Tokke IL stilte i tillegg med gratis kaffe og kaker, og da blir det god stemning.

Da klokken endelig passerte 17.30 var alle startnummeret hentet, løypen var gjennomgått og barna sto klare på startstreken.

Selv om flere deltakere ønsket å gå 400 runder, endte grønt med én runde, og blått startnummer med 2 runder. Det gikk så det ljoma! Selv monsterbakken ble forbigått som om det bare var en liten fartsdump.

Til slutt gikk gult startnummer, som gikk 3 runder. Nokså åpenbart var det hvertfall at i Dalen, der har man gått på ski før. Da deltakerens kom i mål, venta det premier og det var fint å se hvor mange som ble igjen og heiet på alle! Stemningen var som dynamitt!

Tusen takk for et supert arrangement Dalen og lokke IL. Må selvfølgelig takke Joker og Salomon, som er våre trofaste sponsorer. Til slutt skal også de lokale sponsorene takkes som i dag var: Dalen Hotell, Brunvoll Mar-El AS og Statkraft Dalen. Vi håper vi ser dere igjen! Sjalabais!