Dalen 2024

Drømmedag i dalen!

Endelig var dagen her, og Barnas skileker gjorde et brakende comeback i Dalen! Med nypreparerte løyper og en spennende monsterbakke var scenen satt for et uforglemmelig arrangement, takket være samarbeidet med Tokke IL og Joker.

Når riggen var satt opp ventet vi spent på at barna skulle ankomme. En time før start strømmet det på med entusiastiske unge skiløpere, klare for fart og spenning. Med Tokke IL som sørget for gratis kaffe og kaker.

Klokken 1300 var det endelig klart. Alle startnumrene var hentet ut, løypen inspisert, og barna sto spente på startstreken. Selv om noen håpefulle hadde ønsket flere runder, ble det til at de med grønne startnummer tok én runde, mens de med blå gikk to. De fløy gjennom løypene, og selv monsterbakken var unnagjort på null komma niks. 

De med gule startnummer, som fullførte hele tre runder, beviste at ski-tradisjonen står sterkt i Dalen. Målgangen var et høydepunkt, med premier og heiarop der alle ble værende til alle var i mål. Skikkelig kapteinsabeltannstemning, akkurat som dynamitt!

En stor takk går til alle som bidro til å gjøre dette til en fantastisk dag, spesielt Joker Dalen og Tokke IL. Våre trofaste sponsorer, Joker, Salomon og Explora fortjener også en hjertelig takk, samt våre lokale støttespillere: Brunvoll Mar-El AS, Sparebanken Din og Statkraft Dalen. Vi ser frem til neste gang!