Dalen

Vi kjenner jo godt til Dalen fra våre besøk med Tour of Norway for kids og vi vet at dette stedet leverer varene. Og det gjorde de til de grader denne dagen også. Godt hjulpet av strålende sol ble denne ettermiddagen minnerik for både små og store:)

Joker Dalen tok oss vel i mot og sammen gjorde vi arenaen klar før de unge, håpefulle ankom Huvestad. Lysløypa ble gjort om til et skisirkus à la VM eller kanskje Tour de Ski. I hvert fall var stemningen så god under løpet at vi fint kan trekke de parallellene. Løypeforholdene var strålende og vi hadde laget et rundesystem der de mest trente kunne forsere den flere ganger.

Barna med gule vester skulle ut i ilden først og de skulle bryne seg på en hel runde. De spant av gårde i en voldsom fart. Joda, litt fall ble det men de målrettede utøverne kom seg raskt opp på skia og turet på videre, straka vegen mot mål. Så var det de med grønne vester sin tur. To runder skulle tilbakelegges med det var ingen utfordring for disse spreke løperne. Til slutt var det gruppa med blå vester som skulle begi seg ut i skisporet. De skulle gå hele tre runder. Det ryktes om at det var flere ivrige skiløpere som tok flere runder enn de behøvde i dag, rett og slett fordi det var så fint å gå. Det er rollemodeller det!

Premier og vafler ble delt ut til fornøyde barn, vel fortjent selvsagt! Og så må man rette en stor takk til heiagjengen. De bidro nok til at gjennomsnittsfarten i sporet var såpass høy i dag.

Tusen takk til Joker Dalen! Det er alltid en fryd å samarbeide med dere.

På gjensyn!