Eidfjord

Litt røft vær er ingen brems for Barnas skileker. Det skal mye mer til for å stanse barna i Eidfjord:)

Barnas skileker tok turen over fjellet og besøkte Vestland fylke for første gang denne sesongen, nærmere bestemt Sysendalen skisenter i Eidfjord kommune. Et utrolig vakkert og sjarmerende sted med flotte omgivelser og skjønn natur. Eidfjord IL, representert ved skigruppa, hadde gjort en formidabel jobb med å preparere løypene og de smalt opp skileker-arenaen som om de ikke hadde gjort annet. For en dugnadsånd!

Da rennkontoret åpnet var mange av barna allerede på plass. De valgte farge på startvesten og så var det ut i løypa for å varme opp småkalde muskler. Hos Barnas skileker kan barna nemlig velge distanse ut i fra ferdighetsnivå, og fargen på vestene representerer de ulike lengdene på løypa. De som hadde valgt den korteste distansen åpnet ballet. Og det var tydelig at de hadde ventet på dette tidspunktet for innsatsviljen blant de unge skiløperne sto til terningkast 6. Og så fulgte pulje to og tre som hadde valgt lengre traséer. I dag krevdes det pågangsmot, styrke og idrettsglede, og det ble sannelig vist for plutselig hadde alle sammen passert under målbuen. Er det noen som fortjener premie, så er det disse modige barna på Sysendalen skisenter. Wow, vi er imponerte!

Tusen takk for en strålende dag! Heltene i skisporet fortjener virkelig trampeklapp for innsatsen. Så må vi ikke glemme de som heiet frem deltagerne og ga dem ekstra ståpåvilje rundt løypa. Takk til dere også! Og en siste takk går til Eidfjord IL som gjorde dette mulig:)

På gjensyn!