Evje 2023

Enestående Evje!

Endelig var det dags for Barnas skileker i Evje! Værprognosene viste vindkast opp mot 25 m/s og bøttene regn. Da vi ankom stadion fikk et åpenbart inntrykk av at prognosene stemte ganske greit. Etterhvert som arenaen ble satt i stand hadde vi heldigvis såpass til flaks at det aldri ble noe regn, men snø!

Grunnet frykten for vinden ble det en noe amputert stadion, hvor de flotte portalene dessverre ble liggende i bilen. Ingen grunn til panikk av den grunn, i Høgås skianlegg lå alt til rette for et enestående arrangement likevel. Det er jo tross alt en grunn til at anlegget fikk arrangere NC i år 2000.

På startstrekene stilte det massevis av flotte deltakere som virkelig hadde gledet seg til å gå skirenn i regi av Barnas skileker. Med gledesrop som kunne høres til Brokke var deltakere klare for å ta fatt på sine respektive runder.

Først ut var grønt startnummer som skulle gå en runde som tilsvarte hele 350 meter. For en sinnssyk innsats de grønne deltakerene hadde, her gikk det virkelig unna. Like etterpå startet de blå deltakerne. Deres runde var noe lengre, den målte nemlig råtøffe 550 meter. i kraftig vind ble runden gjennomført på eksemplarisk måte.

Til slutt var det gult startnummer som skulle ut å gå. I et tempo som hadde slått farten på samtlige deltakere som gikk NC her i 2000 ble den gule traseen beseiret. På siste del av runden, som var et megalangt oppløp i motbakke ga samtlige deltakere enestående vilje og innsats for å krysse målstreken.

Tusen takk for et enestående arrangement Evje. Her i Høgås skianlegg har vi virkelig kosa oss, og håper selvsagt at dere har kost dere like mye som det vi har. En stor takk til Otra IL som medarrangør i dag! Vi sees forhåpentligvis!!