Fyresdal 2022

Fantastiske Fyresdal!

Barnas skileker fortsetter sin ferd gjennom det ganske land og denne gangen tok vi med oss skisirkuset til Fyresdal, og for et sjarmerende sted!:) Her ble det vist et engasjement av heltene i skisporet og fra tilhengerne langs løypa som knapt har sett dagens lys før!

Fyresdal er kanskje ikke blant landets største bygder men de må være blant landets beste når det kommer til dugnadsånd, positivitet og ståpåvilje. I løpet av noen få strakser hadde vi omgjort Veum skiskytterarena til en av de råeste Barnas skileker-stadione vi har hatt. Her var det mål- og startportal, vimpler, lydanlegg og ikke minst utfordrende og kule skiløyper som de unge utøverne skulle prøve seg på. Barna, som var i alle aldre, ankom arenaen og fikk på seg startvest og gjorde sine oppvarmingsøvelser i påvente av startskuddet. Å vente kan jo være litt kjedelig men ikke når man kan leke med ski og snø i nydelig vintervær. For det var det virkelig idag! Vi har nesten ikke sett maken til snøvær i år, og godt ble det tatt i mot:)

Endelig var tiden kommet og det var ingen grunn til vente. Barna viste et herlig engasjement da de stormet av gårde og ut i traséen. Å se pur idrettsglede hos disse barna mens de jobber seg gjennom løypa med et smil om munnen og med et klart mål om å gjennomføre, er derfor vi arrangerer Barnas skileker. Og kanskje var det en fremtidig verdensmester som gikk her i dag for pågangsmotet var hvertfall i verdensklasse. Premiene som barna mottok etter løpet må sies å være meget berettighet etter den innsatsen i dag. Men det var ikke bare premie som ble delt ut idag, for her hadde nemlig Joker Fyresdal disket opp med pølser, brus og muffins til alle på stadion. En kunne tydelig se at både foreldre, deltakere, crew-medlem, egentlig alle som befant seg i området, satt ekstremt stor pris på litt proviant i snøføyka.

 

Tusen takk for denne gang, Fyresdal! Dere var fantastiske:)