Fetsund 2022

Fartsfylte Fetsund!

For første gang besøker vi Fetsund, og med rekordmange deltagere var det virkelig lagt til rette for et fantastisk arrangement her på fantastiske Fetsund! Sola skinte og været var perfekt. Med noen få varmegrader i været var det en nydelig dag! Tre kule løyper med ulik lengde, slik at alle fant noe som passet.

Et fantastisk crew hjalp oss å rigge opp og bidro hele dagen slik at alt gikk som det skulle.

Klokken 14:00 sendte vi de ut. Først ut var den grønne gruppa, som med et fullsatt startfelt forsvant bortover startflata. De tok en god runde på stadion før de retta nesa mot oppløpet. Med god plass for både skøyting og klassisk teknikk var det ikke noe problem for de grønnkledde å ta seg frem! Med og uten staver kom de en etter en i mål her under den store blå portalen. Når samtlige var i mål var det den gule gjengen sin tur. Med valgfritt 1-2 runder var det full fart ut fra start. De fikk til og med æren av å gå over brua som ga fantastisk fart inn på oppløpet med på hvalkjern skistadion! Til slutt var det de blå racerne som skulle ut her i sola i dag. I full fart sprintet de ut og tok ned til høyre ned en bratt bakke, men det var intet problem for den blå gruppa! Så rundet de og kom tilbake over brua og inn oppløpet. Masse glade barn suste inn mot mål til jubel og premie til alle!

Som alltid var det full premiering her på barnas skileker, og for noen ventet det en liten ekstra premie gjennom en gullbillett som var gjemt i posen og ga en ekstra premie fra Salomon! I dag hadde vi også med ekstra klokker i premie fra Xplora!!

Tusen hjertelig takk for oss Fetsund, vi gleder oss til neste gang!