Fetsund 2023

For én dag i Fetsund!

Himmelen var svart og klokken hadde ikke passert 8 før gjengen fra Barnas skileker var på plass på Hvalstjern skistadion. På stadion ble vi møtt av representanter fra Fet skiklubb som skulle være behjelpelige med oppriggen til dagens arrangement. Utstyret ble lempet ut av bilen og derifra bært ut på den flotte, store og åpne plassen der arrangementet skulle finne plass.

Tiden gikk fort, og i takt med at solen tittet frem kom også utstyret på plass. I løpet av en drøy time var arenaen stelt i stand til å ta imot alle de flinke deltakerne som hadde ventet i spenning med på årets begivenhet på Hvalstjern skistadion. Da klokken slo 10:00 ankom de første deltakerne, og fra dette tidspunktet og frem til 11:00 strømmet det deltakere til stadion. Da starten gikk 11:00 ble det telt hele 275 deltakere på startstreken, et meget solid antall!

I løypa var det delt inn tre ulike traseer; grønn, blå og gul. Ut fra start gikk det forrykende fort med samtlige deltakere. Meter på meter ble forsert, og før man visste ordet av det var alle barna kommet trygt inn i mål. Der ventet det flotte premier til alle som deltok. Etter at premier var hentet ut tok flere av dagens oppmøte seg en tur ned i kafeen som Fet skiklubb hadde stilt i stand. Der var det muligheter for både kaffe, saft og vafler.

Et sinnsykt arrangement var ved veis ende, og vi er storfornøyde med det fantastiske arrangementet på Hvalstjern skistadion. Tusen takk til Fet skiklubb som stilte opp som medarrangør, og ikke minst til de lokale sponsorene: Trento, og Høland og Setskog Sparebank. For én dag!