Fetsund 2024

Enestående Skidag i Fetsund!

Dagens arrangement på Hvalstjern skistadion i Fetsund ble en begivenhet å huske. Et flott arrangert i samarbeid med Fet Skiklubb. Til tross for kraftig vind, sto arenaen klar i en fei, et bevis på det fantastiske samarbeidet og den imponerende innsatsen fra alle involverte.

Mens vinden ulte, var teamet fra Barnas skileker og Fet Skiklubb tidlig på plass for å forberede dagens begivenhet. Utstyret fant raskt sin plass på den romslige, åpne arenaen, klar for å huse dagens spennende løp.

Tidlig på dagen, klokken 12:00, begynte de første av totalt 200 ivrige deltakere å ankomme. Med spent forventning og skiglede i luften, strømmet barna til stadion, klare for å ta fatt på løypene. Da klokken slo 13:00, var det tid for start, og alle deltakerne satte fart med stor entusiasme.

De tre traseene; grønn, blå og gul, bød på utfordringer og moro. Til tross for den utfordrende motvinden, viste barna stor idrettsånd og satte opp et imponerende tempo, spesielt på oppløpet. Deres innsats og utholdenhet ble belønnet ved målgangen, hvor flotte premier ventet på hver enkelt deltaker.

Etter løpet var det tid for en velfortjent pause i kiosken arrangert av Fet Skiklubb. Her ble det servert varm mat rett fra grillen, samt andre godsaker, noe som satte prikken over i-en på arrangementet.

Med Høland & Setskog Sparebank og Spenst Fetsund som våre generøse lokale sponsorer, ble denne dagen i Fetsund en suksess vi lenge vil huske. En stor takk til alle som bidro, spesielt til Fet Skiklubb for deres fantastiske innsats. For en dag det har vært!