Folldal 2024

Flotte Folldal!

Sist gang vi besøkte Folldal var i 2022, og endelig var det dags for en retur til dette flotte stedet.

Denne gangen var vi så heldige at vi fikk lov til å arrangere utenfor Folldal skole, ved flerbrukshallen. Vi ankom allerede klokken 14:45, og med rågod hjelp fra Folldal IF fikk vi stilt i stand en utrolig kul, men samtidig liten arena. Arenaen sto klar i løpet av få minutter, og vi kunne ikke gjøre annet enn å vente i spenning på at alle de unge håpefulle skulle ankomme arenaen.

Det var godt med vind, og mye av utstyret kunne av den grunn ikke brukes, av sikkerhetsmessige årsaker. Skifest skulle vi sørge for uansett, og der tør hvertfall vi mene at det ble levert fra øverste hylle.

Rundt klokken 17:00 ankom de aller første deltakerne. I den røde bua fikk de utdelt startnumre, før de så tok skia fatt og varmet opp i lange stunder. Klokken 18:00 sendte vi av gårde den aller første starten; nemlig de grønne deltakerne.

Ikke lenge etterpå sendte vi de blå deltakerne ut på sin runde, før vi helt til slutt avsluttet med de gule deltakerne. I mål ventet det slitne deltakere, som kastet seg over målstreken, og det var liten tvil om at dette hadde kostet krefter.

Vi må få sende mange takker til dagens lokale sponsor: Tolga og Os sparebank. Ikke minst en stor takk til Folldal IF for god hjelp med rigging og gjennomføring. Tusen hjertelig takk til våre fantastiske sponsorer; Joker, Salomon og Xplora.