Folldal

Sesongens siste Barnas skileker-arrangement gikk av stabelen i Folldal. Og for en måte å avslutte skifesten på! Glade barn, entusiastiske supportere og deilig vær; blir jo ikke bedre enn det!

Etter å ha besøkt Folldal opp til flere ganger med Tour of Norway for kids, har vi en viss følelse av hva som venter oss. Og forventningene stemte på en prikk. Engasjementet og idrettsgleden blant folldølene er like stort som det alltid har vært. Folldal IF tok oss vel i mot ved skolen og satte i gang med å rigge til Barnas skileker-arenaen. Løypene hadde de allerede klargjort og de var ordentlig kule med krappe svinger og et langt, publikumsvennlig oppløp. Her hadde barna mye å glede seg til. Representanter fra Joker Folldal var også til stede og bisto. Vi kunne ikke fått en bedre start på arrangementet med så mye flott hjelp!

Da klokka passerte 17.00 strømmet barna til arenaen. Og de hadde dårlig tid med å få på seg startvestene for her skulle løypene testes. Å befare traséen kan være en fordel. Da får man full kontroll på svingene og oppløpet, og så kan man planlegge løpet deretter. Eller gjøre som noen andre; ikke planlegge så mye og bare gå på ski….og nyte:) Kl. 18.00 var vi i gang med sesongens siste renn. Innsatsen til barna og engasjementet til heiagjengen var en soleklar terningkast seks. Er det noen som fortjener premier, så er det disse spreke og heltemodige barna. Dere var helt rå!

Alltid vemodig å avslutte en sesong. Men det er fantastisk å tenke på at vi skal fortsette å spre idrettsglede i skisporet i årene som kommer. Tusen takk for denne gang, Folldal! Vi kommer gjerne tilbake:)