Fossum 2024

Flott det Fossum!

I dag ble Fossum skistadion arenaen for et minneverdig kapittel i Barnas skileker. Til tross for en utfordrende start med sterk vind, samlet Fossum IL seg sammen med oss for å skape en utrolig skidag for barn og unge.

Spenningen var til å ta og føle på da vi ankom Fossum skistadion. Vinden ga oss en ekstra utfordring, og vi måtte med tungt hjerte ta ned startbuen for å sikre alles sikkerhet. Starten, opprinnelig planlagt til kl 14:00, ble derfor utsatt til 14:15. Men dette stoppet ikke de unge skiløperne – deres entusiasme kunne ikke dempes av vind eller vær.

Med ikke mindre enn 450 startende, ble det en dag fylt med skiglede og spenning. Løypene var flott lagt til rette, med grønn gruppe som gikk én runde på stadion og blå gruppe som gikk to. Gul gruppe tok seg an en lengre og mer utfordrende rute, som inkluderte denne monsterbakken. Innsatsen og motet til barna var imponerende å se, spesielt med den ekstra utfordringen vinden ga.

Til tross for vindens herjinger, ble arrangementet en kjempesuksess. Alle deltakerne krysset mållinjen med stolthet og ble møtt med velfortjente premier. Gleden og mestringsfølelsen var tydelig på hver eneste utøver.

I tillegg til skiopplevelsen, hadde Fossum IL sørget for en ekstra attraksjon – en hoppbakke hvor de vågale kunne prøve seg. Kiosksalget tilbød også varm drikke og god mat, noe som ble godt mottatt av både deltakere og tilskuere.

Dagen på Fossum var et bevis på at ekte skiglede ikke lar seg stoppe av litt vind. Med 450 deltakere og et hav av smil, har vi igjen bevist at Barnas skileker er et høydepunkt for mange unge skiløpere.

Vi takker Fossum IL for deres uvurderlige innsats og alle deltakerne for deres mot og glede. Dagens arrangement på Fossum skistadion vil bli husket som en dag hvor skiglede overvant vindens utfordringer!