Fyresdal

Hos oss er jo alle vinnere. Men i Fyresdal ga barna alt i skisporet selv om seieren på forhånd var sikret. For en idrettsglede!

At over 10% av innbyggerne i Fyresdal var på Barnas skileker-arrangement er imponerende. Og hadde det ikke vært for smittetiltakene hadde nok det prosentantallet økt kraftig, for Førsdølingene er virkelig engasjerte, noe vi fikk oppleve i og rundt skiløypa i dag. Veum skiskytterarena ble raskt omgjort til en Barnas skileker-arena takket være hjelp fra Joker Fyresdal. Butikken hadde også gjort klar løypene til oss og den raske traséen var virkelig av det profesjonelle slaget med nydelige, nykjørte skiløyper.

De ivrigste barna var på plass kl. 17 for å motta startvest og for å besiktige løypa. Mens andre tok seg litt bedre tid med middagen hjemme før de ankom arenaen. Idrettsutøvere har jo hver sin måte å forberede seg på. Men kl. 18 var alle klare. Barna ble sendt ut puljevis og de staket, skøytet og sparket i fra så snøføyka stod langs med løypa godt akkompagnert av en begeistret heiagjeng. Imponerende innsats!

Da alle hadde kommet i mål, fått sine premier og forlatt arenaen; var vi alle enige om at dette hadde vært supergøy. Vi må jo bare komme tilbake hit! Takk til alle som bidro til en forrykende dag på Veum skiskytterarena; deltagere, supportere og frivillige. Og tusen takk til Joker Fyresdal for all hjelp og for pølsene:)