Gålå 2022

Glamorøse Gålå!

Ukens tredje tur tok oss til fantastiske Gålå. Trikkeskinner og solskinn ventet oss her oppe på langrennsstadion. De siste dagene har vært fylt med fantastisk vær, og på en arena som den Gålå har å stille opp med var det intet unntak. En arena i fantastiske omgivelser skulle virkelig vise seg å by på en fantastisk skidag.

Det var like før klokken viste 15:00 den 2.3.22 at crewet i Barnas skileker ankom Per gyynt skistadion. Her ble vi møtt av halve styret i Gålå idrettsanlegg, og med fantastisk hjelp var arenaen oppe og klar for de unge håpefulle allerede før vi rakk å sette beina i bakken. Det rår ingen tvil om at styret og stadion har arrangert skikkelige skirenn før.

Sola den skinte fra ankomst og til start. Da klokken passerte 18:00 og vi sendte av gårde dagens første start, som var grønt startnummer så forsvant sola bak fjelltoppene. Noe dårlig stemning ble det derimot ikke, for himmelen lyste opp i de vakreste farger. Hoiing og roping var et faktum da deltakere var på vei inn til mål, ikke annet å si enn at det var fantastisk å se!

Tiden gikk og dags var det klart for gult, deretter blått startnummer. Etter målgang ventet flotte premier til samtlige deltakere. En ekstra påskjønnelse måtte så klart til når vi kom til Gålå, det er jo en grunn til at de arrangerer NC osv. Joker Gålå stilte med flasker og en spesiallaget skje til alle som deltok!

Med det gikk et flott arrangment mot slutten, og vi kan ikke annet enn å takke for et fantastisk arrangment i flott omgivelser. Håper vi sees allerede til neste år!

Tusen takk til styret til Gålå idrettsanlegg som var svært behjelpelige med opp- og nedrigg, samt våre fantastiske sponsorer!