Gåsbu

Det ble gull på Gåsbu! Litt vind stopper ikke barna fra Hamar kommune i å komme seg ut på ski. For noen forbilder!

Nok et fantastisk arrangement er ved veis ende. Men når man har hatt en slik opplevelse må det jo være lov å mimre litt, så det tenkte vi å gjøre nå…:) Vi lever i et land med vær, noen ganger mye vær. I dag blåste det friskt men sola fortsetter å spre sine varme vinterstråler over Barnas skileker. Og litt vind skremte verken Barnas skileker, de hardbarka deltagerne eller deres støtteapparat fra å lage fest på Gåsbu.

Før rennet startet fikk vi masse hjelp av Vang Skiløperforening. For en fabelaktig dugnadsånd og ståpåvilje! På null komma svisj var Barnas skileker-arenaen oppe å stå. Og da klokka nærmet seg 12.00 var det bare å skru opp musikken og la speakeren starte skifesten. Stadion fylte seg opp av morgendagens skihelter og da alle hadde fått på seg startvestene var det bare å gjøre seg kjent med løypene i påvente av startskuddet. Selve rennet var et nydelig skue der barnas innsatsvilje ble hyllet av en engasjert tilskuerskare. Skulle så gjerne ønske dette kunne vare lengre for dette var skikkelig gøy! Det ble selvsagt premiedryss på Gåsbu skistadion der samtlige 90 deltagere gikk av med seieren. Gratulerer til dere alle!

Alt har en ende. Men vi kan alltid mimre og tenke tilbake på hvor moro det var. Og så er det jo en god trøst å tenke på at Barnas skileker vil fortsette å lage skifest rundt omkring i Norge i årene som kommer:)