Geilo 2023

Gira deltakere på Geilo!

Barnas skileker har tidligere tatt turen til Geilo for å arrangere skikkelig skifest, og i år som i fjor var det umulig for oss å ikke ta turen til dette flotte stedet. De siste dagene har vært preget av noe vind og en del snø, men dagen i dag overgikk det meste vi har sett hittil på denne turen! Det ble heldigvis ikke like ille som først spådd, men det var godt med vind i de verste kastene. Da snøen i tillegg lavet ned ble det ikke noe enklere å verken arrangere eller å gå skirenn.

Det er ofte stille før stormen blir det sagt, og litt sånn var det på Geilo i dag. Da klokken passerte 16:30 og det var én time til start, var det nesten ikke deltakere på plass. Dette gjaldt videre også når klokken passerte 17:00. Klokken 17:15, like før deltakerne skulle stille opp ble det derimot en storm av deltakere som ankom arenaen. Vi hadde nok ikke sett godt nok etter, for her var det mange deltakere som hadde gjemt seg unna inne i klubbhuset til Geilo IL.

Klokken 17:30 var det dags for grønn start, som gikk en krevende men morsom runde i skicross-løypa på stadion.  Dette var en runde som samtlige deltakere gikk, men blått og gult startnummer gikk lengre sløyfer i forkant av skicross-sløyfa. Det gikk virkelig fort med samtlige deltakere, noe som ikke var vanskelig når det var så mange flott foreldre, besteforeldre og søsken som virkelig ga alt for å heie deltakerne inn i mål. Spesielt morsomt var det at så mange ble igjen å heiet inn absolutt alle deltakerne, både de med god og dårlig tid i sporet.

Uansett, på Barnas skileker er spesielt én ting veldig vesentlig, og det er at alle sammen er vinnere og skal få premier. Dette fikk de utdelt inne i klubbhuset, hvor to heldige vinnere også fikk gullbillett i sine poser. Ekstrapremie levert av Salomon var premien, i tillegg til de flotte premieposene fra Joker.

Vi ønsker å takke så mye for oppmøte i dag, og ikke minst en stor takk til fantastiske Geilo IL som virkelig jobbet på for at vi sammen med dem skulle klare å arrangere skileker i dag. Joker og Salomon takkes som alltid, da det er de som muliggjør norges største skituren for barn! Tusen takk for oss!!