Geilo

Geilo, Norges beste skidestinasjon, i hvert fall i følge en stor kåring i fjor. Og de levde virkelig opp til forventningene da Barnas skileker besøkte dette vakre stedet midt i mellom øst og vest.

Idrettslaget til Geilo kan kunsten å arrangere idrettsfest for barna. Det fikk vi merke denne dagen. Alt var på stell da Barna skileker rullet inn på stadion; løypene var ferdig preparerte og de frivillige var klare til å gyve løs på opprigg av arena. Barna på Geilo er virkelig priviligerte som har et slikt flott anlegg i bygda, og ikke minst veldig heldige for å ha så mange ildsjeler som bidrar til aktivitet og idrettsglede. Inspirerende!

Fra kl. 16.30 og frem til start ble det delt ut startvester til deltagerne og barna kunne så teste ut de supertøffe løypene som Geilo IL hadde designet og klargjort for oss. Utøverne kunne velge mellom tre ulike traséer med forskjellige distanser og vanskelighetsgrad. Det er nemlig viktig for Barnas skileker at alle kan delta uansett ferdighetsnivå. Kl. 17.30 var vi klare for startskuddet. Og heiagjengen hadde plassert seg langs løypa, selvsagt med god avstand til hverandre. Snøføyka sto til værs da de entusiastiske barna spant av gårde rundt løypa. For en innsats! En etter en passerte de målstreken godt hjulpet av heiaropene fra supporterne langs løypa. Og selvsagt ventet det premier til alle dagens skistjerner – vel undt!

Takk for denne gangen, Geilo! Vi storkoste oss sammen med dere i dag og vi håper dette blir et langvarig forhold:)

 

Kommentarer

Ingen kommentarer!

Legg inn en kommentar