Gol 2023

Glede i Gol!

For tredje året på rad fant vi i Barnas skileker veien tilbake til flotte Solseter skistadion. Gol har som flere andre steder blitt et fast stoppested for oss, og et sted vi virkelig ser frem til å besøke hver eneste år, også i fremtiden forhåpentligvis.

Vi ble møtt av en super gjeng fra Gol IL som hjalp oss med oppriggen til dagens arrangement. I løpet av ingen tid sto alt klart, og vi klarte nesten ikke vente på alle de unge deltakerne som skulle komme til stadion. Da klokken passerte 17:00 hadde det allerede kommet en del deltakere til stadion, men det var etter dette klokkeslettet at det virkelig ble fart på sakene. Det strømmet til vesentlig flere deltakere enn det var minutter i én time. Da klokken slo 18:00 og vi skulle til å starte de grønne deltakerne, telte vi omkring 150 deltakere.

Først ut var som de fleste nok har blitt vant til nå, grønt startnummer. De gikk en spesiallaget løype på 250 meter. Videre var det blått startnummer som gikk hele 550 meter, før det til slutt var gult startnummer som gikk spenstige 968 meter.

Hos oss i Barnas skileker er alle sammen vinnere, det er bare noen som har litt dårligere tid enn andre. I mål ventet det dermed flotte premier til alle levert av Joker, hvor to heldige vinnere samtidig fant gullbillett i posene sine. Salomon hadde ordnet med ekstrapremier for disse deltakerne som hadde skutt gullfuglen.

Å arrangere skileker i vinterferien er i seg selv ganske magisk da vi opplever mange deltakere på hytteområder slik som Gol, men det må sies å være ekstra morsomt når Gol IL presterer å fikse et så fantastisk vær!

Tusen takk for et supert arrangement Gol, vi har kosa oss sinnsykt masse, og håper selvsagt at dere har gjort det samme. En stor takk rettes til Gol Idrettslag som dagens medarrangør, dette var helt fantastisk. Ikke minst skal de utrolige sponsorene våre takkes: Joker og Salomon.