Gol 2024

Gooool stemning på Gol!

Enda et år har gått, og nok en gang var det på tide for Barnas skileker å besøke Gol. Om vi ikke har telt helt feil er dette faktisk den fjerde gangen av fire mulige vi tar turen hit.

På stadion ble vi møtt av en fantastisk gjeng fra Gol IL som bidro til opprigg, gjennomføring og nedrigg av dagens arrangement. Med et flott anlegg var det enkelt å gjøre klart for Norges største skiturné for barn. I løpet av kort tid sto arenaen klar for å ta i mot alle de unge deltakerne fra Gol og Hallingdalen. En drøy time før start begynte de aller første deltakerne å ankomme arenaen. Ved starttidspunktet klokken 18:00 telte vi faktisk i overkant av 125 deltakere

Først ut, som mange nå har blitt vant til, var de med grønt startnummer. De gikk en spesiallaget løype på 250 meter. Deretter fulgte de med blått startnummer, som gikk hele 550 meter, før det til slutt var de med gult startnummer som la ut på den spenstige 968 meter lange løypa. I år som i fjor var det klart flest som valgte den aller tøffeste utfordringen vi hadde å tilby.

Hos Barnas skileker er alle vinnere, det er bare noen som har litt dårligere tid enn andre. I mål ventet flotte premier til alle, levert av Joker. Én heldig vinner fant også gullbillett i premieposen sin, som gav en smartklokke fra Xplora.

Å arrangere skileker i vinterferien er ganske magisk i seg selv, spesielt når vi opplever et så bra oppmøte som på Gol. Ekstra stas er det også når vi får skikkelig vintervær, med noen få minusgrader, og pen snø som laver ned.

Vi retter en stor takk til Gol for et supert arrangement. Vi har hatt en fantastisk dag, og håper selvfølgelig at dere har hatt det samme. En spesiell takk går til Gol Idrettslag som var medarrangører for dagen. Vi vil også takke våre utrolige sponsorer: Joker, Salomon og Xplora. I anledning dagens arrangement takker vi også den lokale sponsoren T. Engene AS, og ikke minst den regionale sponsoren Hallingdal Elektroservice.

Tusen takk for et fantastisk oppmøte Gol, vi gleder oss allerede til neste anledning.