Halden 2024

Hei og ho Halden!

Tilbake i sommerbyen Halden var forventningene store etter fjorårets suksess. Noe dårligere vær fikk vi, men tross en del vind kan ikke konklusjonen være annet enn et meget vellykket arrangement i Tistedalen skianlegg.

Vi ankom det flotte skianlegget tidlig søndag morgen, der ble vi møtt av en blid og kampklar gjeng fra Tistedalen friluftslag. Så heldige var vi faktisk denne dagen, at løypekjøreren stilte opp med løypemaskin for å frakt utstyret vi hadde med oss fra A til B. Liten tvil om vi har skapt store forventninger for kommende arrangementer her.

I motsetning til fjoråret kom ingen sol gjennom det tykke skylaget, men med så mange solstråler av noen deltakere var det heller ingen behov for akkurat det. Like etter klokken 12 strømmet det til med deltakere. Enkelte hadde nok ikke helt sett for sur vind, og det var derfor med stor glede at TFL åpnet varmestua for de som ønsket det. Startnumrene hentet deltakerne ut i vårt Joker telt, også for dagen kalt «Veidekke-teltet». Det var et stort område for dagen der det lokale næringslivet fikk bidratt til dagens arrangement. Med to flotte biler: Opel Astra Electric og Opel Mokka Electric prydet det inngangspartiet ved anlegget til det fulle.

Starten den gikk av gårde presis klokken 13:00, og det var de grønne deltakerne som først fikk anledning til å gi alt de hadde av krefter. En fin runde for deltakerne var laget av TFL, og vi hadde øyekontakt med deltakerne hele veien rundt de 268 meterne de gjorde unna. Noen minutter etter starten sendte vi av gårde de blå deltakerne. De ga virkelig gass, og det eneste som nok går raskere enn disse det er en Opel Astra fra Berg bil. Med alle de blå trygt i mål var det dags for de gule deltakerne. Ei løype som målte hele 1179 meter ble mestret av samtlige, helt fantastisk!

Vel i mål fikk deltakerne hentet ut utrolig fine premieposer, der én heldig vinner fikk en smartklokke fra Xplora. Vi er helt over oss av begeistring etter en nydelig dag i Halden, hatten av for Tistedalen Friluftslag, for noen forhold, for et publikum, deltakere og ikke minst lokale krefter som velvillig bidro som samarbeidspartnere! En ekstra stor takk til Joker, Salomon og Xplora, som er med hele turneen. En super takk til dagens lokale hovedsponsor, Berg bil, og ikke minst til våre andre lokale sponsorer; Eagle Technology, Intersport Halden, Veidekke Bygg, og Berg sparebank.

Tusen takk for oppmøte til alle sammen, vi håper på en gjentakelse til neste år!!