Hellesylt 2022

Herlige Hellesylt!

Etter en fantastisk dag på Stordal i går var det ikke lave forventninger vi hadde til dagens arrangement på Hyttehøla i Hellesylt. Med strålende sol, mange oppmøte barn og et fantastisk publikum ble akkurat de forventningene oppfylt så til de grader.

Vi ankom arenaen omtrent 14:30, og fra det tidspunkt var det som et «big bang». Arenaen sto, med god hjelp fra de lokale, klar etter intet mer enn 1 time. Vi fikk nyte det flotte været på en sinnsykt flott arena en god stund før de håpefulle møtte opp rundt klokken 16:30.

Like før klokken 17:30 forsvant solen ned bak trærne, men kun for oss i speakerbua. Alle andre fikk nyte godt av sola i over 30 ekstra minutter. Med andre ord var det en liten blemme av crewet som gjorde at vi fikk lite sol etter startskuddet klokken 17.30.

Klart var det derimot at i så flotte løyper og vær så måtte skiglede bli resultatet. Det var det ingen tvil om at vi fikk se her i dag. Først ut var grønt startnummer, som i dag hadde en veldig lang løype, som tok mye tid og kostet mye krefter. Flere av deltakerne med grønt startnummer falt om i målområdet, og det var nesten så vi vurderte om legehjelp burde tilkalles etter så heroisk innsats. Slapp derimot av, alt gikk veldig fint!

Da de grønne var halvveis ut på sin runde ble de gule satt i gang. Det kule med dagens løyper var at alle løypene som et utgangspunkt besto av den grønne løype. Gul og blå hadde derimot fått en ekstra sløyfe, som selvsagt var i en bratt oppoverbakke. Etter målgang for både grønt og gult startnummer skulle de blå ut på sin sløyfe. Det var her valgfritt om man ønsket å ga én eller to runder. Ekstra kult er det at såpass mange valgte å gå én ekstra runde for så å hente ut de velfortjente premiene.

Alle på Barnas skileker er vinnere, noe som også betyr at alle sammen for premie. Noen er derimot enda heldige enn andre: èn heldig vinner stakk av med sin helt egne Xplora X5 play premium smartklokke, som er en smartklokke beregnet for barn. Ikke nok med det fikk også to heldige vinnere en gullbillett hver, med en spennende premie levert av Salomon.

Tusen millioner takk for et flott arrangment Hellesylt, dere var fantastiske. Vi sees plutselig!