Hellesylt 2023

Helrått Hellesylt.

I år som i fjor var vi nesten forpliktet til å stoppe innom Hellesylt. Forpliktet nettopp fordi det er et så helrått arrangement. Været var kanskje ikke helt på lag i dag, men alt annet var virkelig på plass. Rå stemning, flinke deltakere, kiosk, og sist men ikke minst; premier til alle!

Sukkylven skytebane var ankomstdestinasjonen for dagen, og der var vi på plass like før klokken 14:15. Her ble vi møtt av en meget flott representant fra Sunnylven IL. I løpet av 1 time og 17 minutter var arenaen klar for å ta i mot alle de unge talentene som skulle gå skirenn. Klokken 16:30 ankom de aller første deltakerne, hvor runde på runde ble testet. Man skal ikke bli forundret om det ble gått nærmere 70km med ski allerede før start.

Klokken tikket fort, og før noen visste ord av det var klokken 17:25. Det gikk rykter om en heftig korpsøvelse klokken 18 nede i Hellesylt, og da var det ikke annet å gjøre enn å speede opp hele prosessen. Alle deltakerne stilte seg opp til start, med de grønnkledde fremst, så de gule, og til slutt de blå. Først ut var de grønne, før den neste starten kun gikk 2.5 minutt senere. 3 minutter etter dette var det start for de blå deltakerne. Det var mange deltakere ute i løypa på samme tid, og for noen flinke deltakere vi hadde med oss.

Alle sammen ga virkelig alt de hadde for å komme seg til målstreken. Der ventet det flotte premieposer fra Joker. Sunnylven IL hadde i tillegg lagt oppi noen tilfeldige premier til alle deltakerne, noe som gjorde premieposen om mulig, enda mer komplett. To heldige vinnere fikk også en gullbillett i posen sin, som ga en råkul premie fra Salomon.

Tusen takk for et veldig flott arrangement Hellesylt. Vi kan vel fastslå at dette må være verdensrekord for raskeste gjennomførte arrangement hos Barnas skileker. Takk for oss, vi sees senere!!

En stor takk til våre sponsorer Joker og Salomon, som gjør denne turnéen mulig.