Hemsedal 2023

Herlige Hemsedal!

Da var det på tide å arrangere barnas skileker i på fantastiske Hemsedal igjen. I snaue 4 kuldegrader og en forfriskende vind, smalt anlegget opp og arenaen var duket for skishow!

Idag skulle vi definitivt bli gode på venstresvinger. Løypen var nemlig formet som en løpebane med forskjellig lengde på langsiden. Like før de første kom på arenaen, ble løypene satt slik at barna skulle få trikkeskinner av noen skispor!

Først ut var grønt startnummer, som skulle gå én runde i den grønne trassen. Dette skulle vise seg å bli tungt for støtteapparat da de uten ski, tråkket igjennom. Likevel fullførte alle og alle fikk sin velfortjente premie levert av Joker! Til slutt startet vi også blått og gult startnummer, som danset seg igjennom 2 hele runder av de lengre rundene! Fantastisk innsats av alle og vel gjennomført!

I mål ventet det også en premiepose, signert diplom og muligheten til å vinne gullbilletten. I dag fikk to heldige vinnere gullbilletten i sin premiepose, og fikk herlige ekstrapremier levert av Salomon. Stolheisen stilte også med kiosk, hvor de blant annet serverte noen rykende ferske kanelboller! Etter arrangementet vendte alle de håpefulle barna hjem og anlegget smatt tilbake i bilene.

Spesielt takk til våre trofaste sponsorer Joker og Salomon, som gjør det mulig å skape idrettsglede rundt i hele Norge. Dermed er det bare å takke for oss og si «sjalabais»!