Isfjorden 2022

Iherdige Isfjorden.

Det begynner å bli en gjenganger, men vi må nesten bare få skryte av det. Nok en gang altså, opplever vi et himmelsk vær her i Møre og Romsdal, denne gangen i Isfjorden.

Vi ankom rundt 14 og ble møtt av en flott gjeng som skulle hjelpe oss å dra i land arrangmentet! Med snøscootere og dyktige førere fikk vi alt utstyret på plass, og da klokken var 15:30 sto arenaen klar for å ta i mot alle de flotte deltakerne.

I det himmelske været var det ikke annet å gjøre enn kose seg frem til klokken 16.00 da deltakerne strømmet til arenaen. Med en flott kiosk med masse gode varer lå virkelig alt klart for et fantastisk arrangment. Flere deltakere fikk ned en god burger før starten skulle gå.

Det var flott føre, til tross for at snøen var bløt. Første start var grønn, som gikk av gårde presist 17:00. Like etter fulgte gul, så blå. De alle deltakere jobbet som guder gjennom sine repspektive løyper, og etter knallhard jobbing fullførte samtlige hele runden sin. I mål ventet det flotte premier til alle sammen. To stykker var så heldige å få en gullbillett, og av den grunn uttrekkspremier fra Salomon. Én heldig deltaker vant en Xplora X5 play premium smartklokkene. Med andre ord var det mange heldige deltakere her i dag.

Etter målgang ble nesten samtlige igjen for å heie frem de som startet til slutt, ikke annet enn fantastisk å se slik glede hos de som gikk til slutt.

Vi takker så mye for oss Isfjorden, dere er fantastiske! Iherdig innsats og moral gjør at vi håper vi sees til neste vinter!

Takk også til våre flotte sponsorer som gjør det mulig å arrangere: Joker, Bilia, Salomon og Xplora!