Kleive 2024

Kanon Kleive!

I dag var det endelig tid for årets skifest på Kleive, men på grunn av snømangel ble det heller løpsfest. fest ble det uansett og sammen med Kleive IL satte vi opp arenaen i en fei.

På Kleive Grendahus & Idrettshall var stemningen elektrisk allerede fra start. Deltakerne strømmet til, klare for å delta i løpskarrusellen som ventet dem. Arrangørene, sammen med Kleive Idrettslag, hadde gjort en fantastisk jobb med å rigge alt klart til arrangementet og det var satt ut tre forskjellige løyper.

Løpskarrusellen var dagens høydepunkt, og deltakerne var ivrige etter å sette utfor løypene. Med startskuddet gikk de i gang, og det var et imponerende syn å se dem suse nedover bakkene med solen i ryggen. Utholdenheten og pågangsmotet deres var virkelig imponerende!

Etter løpet var det tid for premieutdeling, og alle deltakerne ble belønnet for sin innsats og deltakelse. Stemningen var høy, og latteren satt løst blant både deltakere og publikum. Idag ble det også delt ut en Xplora smartklokke og det satte litt ekstra stas på en av utøverne.

Idag har vi også gleden å takke Sparebanken Møre gjør dagens arrangement mulig! De dukket opp på arenaen og hadde med telt og flagg. her var det såpebobler for de minste og lave renter for de voksene. Morro for alle altså! Vi takker også Joker, Salomon og Xplora for deres vedvarende støtte!

Takk til Kleive Idrettslag for deres fantastiske vertskap, og til alle deltakerne som gjorde dagen til en suksess. Vi ser allerede frem til neste års skifest på Kleive, og håper på like strålende solskinn og skiglede!