Kongsberg 2024

Konge Kongsberg!

«Den magiske vinteratmosfæren på Heistadmoen Skiarena ble i dag bakgrunnen for et uforglemmelig eventyr kalt Barnas Skileker. For første gang hadde vi gleden av å bringe dette herlige arrangementet til Kongsbergs stolthet, Heistadmoen, og for en debut det ble! Selv med en temperatur som krevde ekstra lag med ull, ned til -14.5 grader, var stemningen blant deltakerne varmere enn noen gang.

De spektakulære løypene på Heistadmoen var tilrettelagt for dagen, med varierte utfordringer som satte små skiløperes ferdigheter på prøve. Med tre distanser tilgjengelig, var det noe for enhver smak og aldersgruppe. De yngste og mest ivrige nybegynnerne kastet seg ut i en 200 meters utfordring, mens de litt mer erfarne gikk for 500 meter. De som følte seg ekstra eventyrlystne, tok seg an den lengste løypen på 700 meter, alle fylt med forventning og spenning.

Dagens arrangement kunne ikke blitt den suksessen det var uten den fantastiske innsatsen fra IL Skrim. Deres engasjement og støtte var uvurderlig, og bidro sterkt til den glatte gjennomføringen av skirennet. Fra start til slutt var arrangementet en feiring av vintersport, skiglede, og den rene gleden ved å være aktiv utendørs.

Da startskuddet gikk, kunne man føle spenningen vibrere gjennom luften. Deltakerne, utstyrt med fargerike startnumre, ga alt på løypene, og viste en imponerende blanding av hastighet og utholdenhet. I målområdet ble hver og en tatt imot som helter, med jubel og klapp på skulderen fra både publikum og medkonkurrenter.

Premieutdelingen var et høydepunkt, med gledestrålende ansikter overalt. Hver deltaker mottok en velfortjent premie, og spenningen nådde sitt klimaks da den ettertraktede gullbilletten ble funnet, og en heldig vinner gikk hjem med en ny Xplora X6 play smartklokke.

Mange takk til våre sponsorer: Joker, Xplora, og Salomon. Deres bidrag hjelper oss i å skape uforglemmelige opplevelser for barna og familier over hele Norge.

Vi avslutter med et hjertevarmt takk til alle som deltok, og til alle som bidro til å gjøre Barnas Skileker på Heistadmoen Skiarena til en strålende suksess. Dette var et eventyr vi sent vil glemme, og vi ser frem til mange flere i tiden som kommer. Hold skiene klare – vi ses på løypene!»