Lesja 2022

Lekende Lesja!

Vestlandsturen har gått mot slutten, og vi har nå kommet tilbake til Østlandet. Lesja er et fantastisk lite sted med en intim arena som vi skulle arrangere skileker ved.

Arenaen ble satt opp i en fei, med utrolig god hjelp fra de lokale! Like etter klokken 16 sto den klar, og da var det bare å vente i spenning på at deltakerne skulle ankomme.

17:00 kom de første håpefulle, og festen var med det et faktum. Fra da og inn var det liten tvil om at Lesja var et lekende sted med flotte og flinke deltakere.

18:00 ble deltakerne sendt ut på sin runde. Da arenaen var liten med enkeltspor i hver retning ble det kjørt individuell start, med litt avstand mellom alle deltakere. Tross mye venting på de som skulle starte sist, var alle ved godt mot og gjennomførte med skikkelig stil!

Vel i mål ventet det flotte premier til alle sammen, i tillegg til uttrekkspremier både fra Salomon og Xplora.

Ekstra gledelig var det at deltakerne fikk kveldsmat inne i hytta, helt gratis! Så og si alle deltakerne ble derfor igjen og var der helt til slutten.

Et fantastisk arrangment er over, vi takker så mye for at vi fikk komme! Sett av Tirsdag 19. Juli, da kommer vi nemlig tilbake som Tour og Norway for kids!

En stor takk rettes til sponsorene våre!!