Lillehammer 2023

Legendariske Lillehammer!

Endelig var det duket for Barnas Skileker på Lillehammer, og for et opplegg vi skulle få være med på!

På en dag hvor store snøflak falt konstant fra himmelen var det godt å komme til Olympiastadion på Lillehammer, her kjørte nemlig tråkkemaskinene non-stop for å sørge for perfekte forhold når Lillehammer Skiklubb og Barnas Skileker gikk sammen for å lage skifest!

Ydmyke og spente rigget vi oss til på historisk grunn, og med god hjelp så vi en arenaen ta form. Plutselig stod både start og målbue himmelhøyt, og lystige toner kom ut av høytalerne. Ganske raskt begynte deltagerne å strømme til, og det ble skikkelig liv i leieren. Her fikk vi gjort bekjentskaper med unge skiløpere som skulle ut på sitt første renn, til drevne skikunstnerne som ikke gjorde noen ting uten å ha ski på beina. Ferdigheter fikk vi fremvist masse av, både publikummere, støtteapparat og utøvere gjorde alt de kunne for å ha det mest mulig moro, sammen.

I flombelysningen på stadion fikk vi heie ut og så inn gruppe etter gruppe, som kom i en vanvittig fart med maks innsats.

Hos oss er alle vinnere, og de store smilene som kom mot oss på oppløpet fikk også oss til og føle oss som nettopp det. Se bildene av alle våre glede deltakere og publikummere.

Tusen takk for en suveren ettermiddag Lillehammer!