Lygna skisenter

Vårt andre renn denne sesongen fant sted på Lygna skisenter på Hadeland og for en aften det ble; glade og spente barn, entusiastiske supportere og med en stjerneklar himmel som bakteppe. Da må det bare bli bra da:)

Skigruppa til Brandbu IF tok oss vel i mot og sammen rigget vi opp arenaen på et blunk. Løypene som idrettsforeningen hadde gjort klar til oss var megakule, både for de mindre trente og for de som har stått på langrenn en god del. Spesielt de to lengste løypene var av det utfordrende slaget med kuler og doseringer.

Klokka ble 17.00 og de første spente deltagerne staket seg inn på arenaen og mottok sine startvester. Og så var det bare å varme opp og bli kjent med løypene helt frem til speaker annonserte at løperne måtte gjøre seg klare. Presis kl. 18.00 gikk startskuddet for de som hadde valgt den korteste løypa. En etter en passerte de målstreken slitne og smilende. Og så var det duket for løperne som skulle forsere de mer utfordrende løypene, men det var jo ingen sak for de unge innbyggerne fra Hadeland. Plutselig var alle i mål og premiene delt ut. At tida går fort når man har det gøy stemte virkelig på en prikk i dag.

Takk til alle dere som deltok og til dere som heiet på. Dere gjorde en strålende innsats! Og takk til Brandbu IF som gjorde dette mulig. Vi krysser fingrene for at vi ses igjen til neste sesong:)