Markabygda 2023

Magi i Markabygda!

Endelig var det duket for et kjærkomment gjensyn med Markabygda!

Med masse påmeldte barn, herlig vær og en skikkelig solid gjeng fra både Ekne IL og Markabygda IL lå det an til en fantastisk skidag på Bumyra skistadion!

Den storslåtte arenaen ble satt opp i en fei, og denne lørdagen var virkelig Bumyra skistadion stedet å være. Her har løypemaskinen vært i sving siden daggry, og fått laget til trikkeskinner fra ende til annen. Med tre ulike løyper på 300, 500 og 1000 meter hadde deltakerene nok å velge i. Varierende distanse var ikke den eneste forskjellen, men høydemeter og antall svinger var også en faktor som spilte inn på valget for deltakerene.

Selv i lange løyper var det ikke store faren for å gå tom, den driftige dugnadsgjengen fra Markabygda IL hadde nemlig fyrt opp vaffelpressa, pølsekokeren og kaffetrakteren, så her skulle det være mulig med påfyll i sultne kropper!

Skiløperne ble satt i gang klokken 14:00, og det gikk voldsomt fort med alle de tre puljene. Herlig innsats fra samtlige som stilte opp, også til alle i støtteapparatet som heiet frem de andre deltakerne og laget fantastisk stemning.

Alle våre deltakere er vinnere, og da hører premier med etter målgang. Her gjør Joker Ekne en eventyrlig jobb, det vanket nemlig skryt, varm saft, appelsiner og en mengde premier på samtlige av de unge skiløperne! Ikke nok med det, to ekstra heldige deltakere fant en gullbillett i premieposen, og kunne legge til en spesialpremie fra Salomon i premiepotten.

Dagen gikk veldig fort, slik den ofte gjør når man har det ekstremt gøy. Tusen takk for oss Markabygda! Hjertelig takk til Markabygda IL og Ekna IL for utrolig god hjelp med rigg og suveren innsats med kiosk og kafédrift. Også en stor takk til våre øvrige samarbeidspartnere og sponsorer som gjør det hele mulig, spesielt de lokale heltene fra Norske Skog Skogn og Joker Ekne!