Mo i Rana 2023

Magiske Mo i Rana!

Dagens arrangement fant sted i Mo i Rana, nærmere bestemt Åga skistue. Her ble vi møtt av den strålende medarrangøren Åga IL, som hadde preppet ferdig flere spennende løyper. Sammen satt vi arenaen opp i en fei, og det var bare å sette på musikken og vente spent på deltagerne.

Etter hvert fylte stadion seg med ivrige utøvere, som fikk teste løypene før start. Det kunne man se da starten gikk, og de grønnkledde visste å disponere kreftene i den 250 meter lange løypen, slik at flere hadde krefter til en sluttspurt. Videre var det de blå sin tur, og de forserte første motbakke med stil, og kunne nyte en solid nedoverbakke, før de tok turen inn på oppløpet. Etter hele 500 meter var det mange fornøyde blåkledde som satte kursen mot premiene, som ble delt ut av Joker Røssvoll.

De som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, og til slutt kunne de gulkledde sette ut fra start, og her var det klampen i bonn. Padling, løping, staking og masse andre teknikker var representert da utøverne tok seg igjennom den 700 meter lange løypen. Med god stil danset de seg igjennom tekniske svinger og fikk med seg masse fart inn på oppløpet. Ved mål tok støtteapparatet de gulkledde imot med heiarop og klapping. Velfortjent hyllest og premier skulle bare mangle etter en hel runde i den lange løypen.

Tusen takk til flinke representanter fra Åga IL, som virkelig bidro til å gjøre dette til et helt utrolig arrangement. En stor takk til våre sponsorer Joker og Salomon!