Narvik 2024

Nydelige Narvik!

Barnas Skileker tok endelig turen tilbake til panoramautsikt til Ankenes, Narvik, for et nytt vintereventyr. Med start kl. 18.00 under diskolysenes glans, samlet vi oss igjen for et flott skievent. Sammen med vår medarrangør, Ankenes Skiklubb, ble arrangementet en realitet, og vi kunne ønske velkommen 120 deltakere til en kveld med skirenn.

I år som i fjor var Sparebanken Narvik med på laget som lokale hovedsponsor. De bidro stort med en spennende skicrossløype og et telt fullt av aktiviteter, noe som ga ekstra moro for både store og små deltakere. Det var et herlig syn å se barna prøve seg på de nye utfordringene løypa bød på.

Med arrangementet godt i gang, ble de mørke kveldstimene lyst opp av diskolysene som ga en unik atmosfære over hele skistadion. Den fantastiske utsikten over fjorden ble enda mer spesiell med lysene som reflekterte mot snøen, og skapte en vakker ramme rundt det hele.

Deltakerne, fordelt på tre ulike starter, fikk utfolde seg i løyper designet for ulike ferdighetsnivåer. Det var en 200 meter lang løype for de minste, en 400 meter for de litt større barna, og en utfordrende 1000 meter lang løype for de eldste og mest erfarne. Alle som deltok, uansett alder eller ferdighet, fikk premie levert av joker når de kom i mål! Disse var også krydret med litt ekstra premier levert av den lokale Sport 1 Narvik:)

Stemningen var varm og inkluderende, med familier og venner som samlet seg for å heie på deltakerne. Sparebanken Narviks tilstedeværelse og bidrag løftet virkelig arrangementet, og ga alle en ekstra grunn til å smile.

Vi er takknemlige for alle som bidro til å gjøre kvelden til en suksess, spesielt Ankenes Skiklubb for deres fantastiske innsats og Sparebanken Narvik, Sport 1 Narvik og Jenssen og Bolle eiendomsmegling for deres støtte. Det ble en minneverdig kveld for alle involverte, full av skiglede og fellesskap. Vi takker selvfølgelig våre trofaste sponsorer Salomon, Xplora og Joker!

Vi gleder oss allerede til neste gang vi kan samles på Ankenes for mer skiglede og moro under stjernene. Takk til alle som deltok!