Nes 2023

Nydelig på Nes!

For en lørdag vi har hatt på Nes Ski- og Sykkelanlegg. Vi ankom med svært gode minner fra i fjor, og derav høye forventninger. De skulle bli innfridd til de grader!

I lett snødrev, etterlengtet sådan, ble kunstsnøen dekket av et hvitt lag gjennom formiddagen. Nes Ski møtte mannsterke opp, og viste stor iver i å få opp rammene rundt skifesten.

Det strømmet til med store og små til stadion i perioden 12-13:00. Med flotte skiforhold og god temperatur fikk alle oppmøtte varmet godt opp, og ikke minst testet løypa.

Grønne startnumre var først ut, hvor de virkelig ga alt i den flate runden inne på stadion. Runden var unnagjort raskere enn dagens reporter fra Raumnes rakk å skrive ned navnene på utøverne han tok bilde av!!
Like etter forserte blå startnumre sin løype, hvor så grønn fulgte etter på en enda lenger runde. En heroisk innsats ble lagt igjen, både i de bratte oppoverbakkene, og ikke minst i de krevende utforkjøringene.

I målområdet lå flere deltakere strødd etter å ha gitt absolutt alt, og litt til. Fantastisk innsats av samtlige deltakere i Nes! Når barna kom til hektene ventet det flotte premier levert av Joker. Én heldig vinner fikk også en flott termoflaske fra Salomon.

Stor tusen takk til Bjørn Klevgård AS og Romerike Sparebank som lokale sponsorer for arrangementet! Én stor takk også til våre sponsorer Joker og Salomon, og ikke minst Nes-ski som var behjelpelig med opp- og nedrigg.

Vi er veldig fornøyde med dagen og takker for oss. Håper vi sees til neste år!