Nes 2024

Nesten NC-stemning i Nes!

Hvilken fantastisk kveld vi har opplevd i Nes Ski- og Sykkelanlegg! Med store forventninger basert på fjorårets suksess, ble vi absolutt ikke skuffet – tvert imot, arrangementet overgikk alle forventninger.

Mens snøen dalte som mest, skapte den et perfekt vinterlandskap, og la seg som et ekstra lag på toppen av den allerede perfekt preparerte kunstsnøen. Nes Ski var igjen på plass med stor entusiasme for å sikre at alt var klargjort for en minneverdig skifest.

Fra klokken 17 begynte barn og voksne å samle seg på stadion, ivrige etter å ta del i kveldens begivenheter. Årnes Sport møtte opp med salg av alt mulig skiutstyr en entusiast kan drømme om, og her så det ut til at det gikk unna. Dette var et tiltak mange satte stor pris på. Med start klokken 18, fikk deltakerne oppleve løypene under fantastiske forhold – snøen som fortsatte å falle, skapte en magisk atmosfære for alle som var til stede. Ekstra stas var det ekornene fra Aurskog Sparebank stilte opp, og heiet i mål alle de flotte deltakerne!

Diskolysene som lyste opp området, tilførte en ekstra spennende dimensjon til arrangementet, og gjorde skirennene til en enda mer festlig begivenhet. Barna elsket det, og stemningen var på topp gjennom hele kvelden.

Våre fantastiske skiløpere viste stor innsats og glede, idet de kastet seg ut i løypene med startnumre som glitret i diskobelysningen. De kjempet seg gjennom snøen – noen for første gang på ski, mens andre viste sine forbedrede ferdigheter fra tidligere år. Alle ga alt de hadde, og litt til, noe som resulterte i både jubel og noen fornøyde ansikter ved målgang. Et fantastisk tiltak var det også at Aurskog sparebank delte ut sitteunderlag til alle de fremmøtte deltakerne.

I målområdet ble deltakerne møtt med varme og jubel, og alle som deltok, fikk flotte premier som en anerkjennelse for deres innsats og deltakelse. Dagen ble ekstra spesiell med vaffel, kaffe, kaker og andre godbiter som ble solgt fra Nes Skiteltet, noe som bidro til den hyggelige atmosfæren.

Vi ønsker å rette en hjertelig takk til alle frivillige fra Nes Ski for deres fantastiske innsats med opp- og nedrigging, og for å skape et så vellykket arrangement. En stor takk går også ut til alle våre sponsorer og til Aurskog Sparebank og Årnes Sport som var dagens lokale sponsor!

Tusen takk for oppmøte folkens, vi gleder oss allerede til neste år!