Nittedal 2024

Nå var dere gode Nittedal!

Kalenderen viser tirsdag 6. februar, og det er i overkant av et år siden debuten vår her i Nittedal. Med fjorårets utrolige deltakerantall på hele 412, var det ingen tro om at dette året skulle bli noe bedre, men her tok vi jaggu feil. I underkant av 430 barn dukket opp, et fantastisk antall, og rekord her i Nittedal for andre året på rad!

Ved ankomst var det nydelig skiføre, og helt nypreparerte løyper. Like før start lavet det derimot ned, og deltakerne fikk en ekstra utfordring i mer motstand ute i løypa. For de utrolige deltakerne i Nittedal var dette dog ingen problem, for makan til fart og innsats har man sjelden vært vitne til. Med en fullstappet arena, og helt rå stemning var det enkelt å gå fort, for adrenalinrushet disse ungene kjente på var nok i meste laget.

De utfordrende forholdene ble heldigvis utjevnet, Glømmi sport hadde med seg masse smøring som de solgte til de som trengte å gjøre endringer i siste liten. Et tilbud flere valgte å takke så mye for!

Starten gikk presis klokken 18:00, med en veldig stor gjeng med grønne startnumre. Vel så artig var det selvsagt at støtteapparatet til disse deltakerne virket å være minst like stort som antall deltakerne i seg selv.  Deltakerne gikk så fort så fort, og før vi visste ordet av det var samtlige kommet i mål. Det var a på tide å starte de blå, og videre også de gule. Etter to lengre løyper kom alle seg trygt inn i mål, og fikk utdelt noen råkule premier levert fra Joker.

Tusen takk for en nydelig ettermiddag og kveld!  Med ivrige deltakere, enestående publikum og drømmeforhold ble det akkurat den skifesten vi drømte om! En stor takk til den lokale sponsoren Glømmi sport! Også store takker til våre hovedsponsorer Joker, Salomon og Xplora!