Norefjell 2024

Nydelig Norefjell!

I dag markerte Norefjell sin debut som vert for årets siste arrangement i Barnas Skileker, og til tross for et kraftig snøvær lot ikke over 100 deltakere seg stoppe. Stemningen var elektrisk da ivrige skiløpere samlet seg på startstreken, klare for å utfordre seg selv i de krevende, men morsomme løypene. For dagen hadde vi også æren av å ha med oss Joker Norefjell som delte ut masse flotte premier.

Selv om snøværet la ekstra utfordringer på arrangementet, var det ingenting som kunne stoppe den entusiastiske gjengen. Med tre forskjellige grupper og startnumre, var det plass for både erfarne løpere og nybegynnere til å prøve seg i løypene.

De grønne åpnet det hele klokken 15.00 og gikk ut i en voldsom fart. Deretter var det de blå sin tur. De skulle gå en hel runde i løypa og det var unna før vi rakk å si «herregud-å-fint-Norfjell-er-a’!». Til slutt gikk den gule gruppa som gjennomførte to runder. En ordentlig prøvelse for de mest erfarne løperne som fikk æren av å avslutte årets Barnas skileker

Premiene var selvfølgelig på plass for alle som fullførte løpet, og det var en herlig atmosfære av samhold og glede blant deltakerne. Til tross for at dette var siste arrangement for denne sesongen, var det en perfekt avslutning på en minneverdig turné. Takk til Salomon, Joker og Xplora for årets samarbeid!

Vi retter en stor takk til Norefjell for deres varme velkomst og fantastiske vertskap. I tillegg takker vi dagens lokale sponsorer: HTS Besafe og Voksi! Tusen takk også til alle deltakere, arrangører og sponsorer som har bidratt til å gjøre årets Barnas Skileker til en uforglemmelig suksess! Vi gleder oss allerede til nye eventyr og utfordringer i neste sesong.