Oppdal 2022

Opplevelse i Oppdal!

Endelig fikk vi arrangere Barnas skileker i Oppdal også. Fjoråret ble dessverre avlyst, men da var det fantastisk godt å endelig få avholde skileker for bygdas barn.

En skikkelig fin arena la virkelig grunnlaget for et arrangement som nok aldri kunne bli annet enn fantastisk bra. Til tross for sterk vind med oppimot 16m/s i kasta ble arenaen oppsatt og sto klar til rundt 16:45. Fra og med 17:00 strømmet det ivrige deltakere inn på arenaen.

Omkring 110 skiløpere stilte til start. Først ut var grønt startnummer, som gikk en fin runde inne på stadion på drøye 300 m. Ivrige deltakere var det i denne klassen, som gikk i et forrykende tempo, og med fantastisk og variert teknikk. Videre fulgte gult startnummer med en noe lengre løype på ca. 500 m.  Også her var det masse ivrige og gode løpere. Til slutt var det blått startnummer som gikk en litt mer krevende og variert løype på litt over 800 m. En kul sløyfe rundt arenaen med kuler og bakker. En skikkelig utfordring for deltakerne.

Etter målgang ventet fine premieposer til alle, i tillegg stakk to heldige vinnere av med egne uttrekkspremier!

Tusen takk for en fantastisk kveld Oppdal. Vi gleder oss til neste gang! Også en stor takk til Oppdal IL, Joker Festa og alle våre sponsorer!!