Oppdal 2023

Opaaa Oppdal!

Nok en gang skulle vi tilbake til gamle trakter, og da var det liten tvil om at Oppdal var et sted vi bare måtte stoppe innom. Kalenderen viser 20. mars, og gradestokken måler faktisk 4 røde. På Oppdal skistadion kjennes det derimot ut som at det er 4 blå.

Vi blir møtt av en gjeng fra Oppdal IL ski og skiskyting rundt klokken 15, og i løpet av 1.5 time sto arenaen klar. I spenning ventet vi på de unge håpefulle som ganske så snart skulle fylle stadion med skiglede og lyd. Klokken 17:00 ankom de første deltakerne, og fra dette tidspunktet rant det inn med nye mennesker. Vi rakk å telle hele 119 deltakere som sto på startstreken med startvest.

Tre ulike runder ble stelt i stand, blå, gul og grønn. De blå deltakerne gikk en runde inne på stadion på 300 meter. I en voldsom fart ble runden unnagjort, og premier kunne hentes ut i målområdet. Videre var det de gule deltakerne som skulle begi seg ut på en runde på hele 500 meter. Også her var det bemerkelsesverdig høy innsats! Helt til slutt var det duket for grønt startnummer, som hadde en runde på hele 800 meter i vente. Liten tvil rår det, om at det på Oppdal skistadion er noen fremtidige skistjerner, for her var det et voldsomt tempo som ble satt!

Vel i mål fikk alle deltakerne fortjente og flotte premier. To heldige vinnere fikk også en gullbillett i sin pose, som ga dem en fet ekstrapremie. Med det takker Barnas skileker så mye for oss, og satser på en gjensyn til neste år.

Tusen takk til Oppdal IL som dagens medarrangør, og ikke minst til Joker og Salomon som våre sponsorer.