Ottestad 2024

Oi oi oi Ottestad, for et arrangement!

For aller første gang vendte Barnas Skileker snuta mot Ottestad. For crewet var ikke Ottestad et nytt sted, da Tour of Norway for kids har vært her tidligere, men dette var første gang vi skulle få gleden av å arrangere skileker på denne flotte plassen. Kort oppsummert kan vi vel ikke si så mye mer enn innledningen, for «oi oi oi Ottestad»!

Vi ankom arenaen allerede klokken 14:15, hvor vi ble møtt av en herlig gjeng fra Ottestad IL. I løpet av kort tid tok arenaen form, og vi kunne med det gjøre oss klare til å ta i mot alle de unge talentene fra Ottestad. Da klokken passerte 16:30 hadde det allerede strømmet til en del deltakere, og løypene ble testet så snøen sprutet. En flott og åpen plass, fikk tre herlige runder som deltakerne fritt kunne velge mellom. Oppvarming og testing av utstyr sto sentralt i timen før start, og så og si samtlige teste løypa før starten skulle gå.

Mørket startet etterhvert å ta oss, med musikk og discolys som lyste opp telt og portaler ble det skikkelig stemning ute på arenaen. Det var faktisk litt vanskelig å avgjøre om det var støtteapparat eller deltakere som koste seg mest! Uansett, i det klokken passerte 17:30 sendte vi av gårde den første starten. Starten var i overkant hard, med en nokså bratt motbakke, som nok for de yngste kunne oppleves som rene «monsterbakken» i Tour de ski. Innsatsen var det dog lite å si noe på, for den var helt fantastisk!

Etter målgang for den første starten, ble de blå, så de gule sendt ut på sine runder. Disse deltakerne fikk noe lengre runder, og heller ikke her var det noe å utsette på innsatsen; oi, oi, oi Ottestad! Utforminga var ei heller enkel for disse deltakerne, med innlagte hopp og kuler fikk de virkelig mye å bryne seg på.

I mål ventet det flotte premierposer til alle deltakerne. Disse var fylt med masse flotte premier, blant annet noen deilige WASA påsmurte knekkebrød. Ikke nok med det, for én heldig deltaker fant en gullbillett som gav den heldige en smartklokke av typen Xplora X6.

Dagen kan ikke sies å ha blitt noe annet en en ufattelig suksess, med nærmere 190 ivrige deltakere. En stor takk til Ottestad IL som dagens medarrangør, dere var helt fantastiske! Også masse takk til lokale sponsorer Sport1 Superstore Hamar, Sport1 CC Hamar og Scanpole AS! Og ikke minst våre faste sponsorer; Joker, Salomon og Xplora. Tusen takk for oss!