Rendalen 2022

I dag gikk turen til Rendalen, men det var hverken for å se Jutulhogget eller andre severdigheter, her skulle det skapes skihistorie!

Vi ble møtt av en skistadion i flott vinterdrakt, og minus fire grader. Lite snø er det her også, men en ivrig dugnadsgjeng i Rendalen IL hadde kjørt scooter hver gang det hadde vært antydning til snø, og løypene var helt suverene.

For andre året på rad fikk vi bekreftet at Rendøler kan det å lage skifest.  Rendalen IL hadde planlagt en ordentlig skidag denne søndagen på Elvål skistadion, her var det både saft, kaker, kaffe og Barnas skileker.

Barna fikk prøve seg på noen ordentlig tøffe løyper med ulike distanser og vanskelighetsgrad. Hos Barnas skileker kan du ut i fra ditt eget ferdighetsnivå velge mellom ulike traséer som passer deg best. Her skal nemlig alle med og på Elvål skistadion var det virkelig barn i alle aldre. En ting de i hvert fall hadde til felles var innstillingen, for samtlige ga alt ute i skisporet. Og selvsagt hjalp det med engasjerte tilskuere som heiet frem løperne og ga de ekstra energi og noen ganger en støttende hånd på veien mot mål.

Velfortjente premieposer ble delt ut til alle de dyktige skiløperne, og det var også stas og hilse på vinneren av ildsjelprisen på Idrettsgallaen.

Takk til Rendalen IL for samarbeidet, her var ingen karauen eller hojnjeten. Hvis du ikke behersker rendals-dialekt fra før krigen, kan vi si at ordene betyr henholdsvis kranglevoren og jålete. Vi vil si at Rendølene var helt det motsatte med digre smil, masse idrettsglede og lite selvhøytidelighet.

Takk til alle dere som bidro til at dette ble en minneverdig dag på Elvål skistadion. Vi gleder oss allerede til neste gang!